sábado, 17 de mayo de 2008

Repostería e gymkhana do día do internet

  • Repostería do día de internet
Hoxe sábado pola tarde celebramos o día de internet cunha dulce "merenda". Cada participante tiña que traer un postre con forma ou decorado que tivera algo que ver coas novas tecnoloxías.

Xuntaronse varios "reposteiros" que elaboraron entre outras cousas: bica con forma de rato, arroz con leite cunha @ de canela, tarta de mazá, tarta de queixo, filloas con @ de chocolate e nata, etc. Tampouco podía faltar o café e o chocolate...

Cada "reposteiro" recibíu como recordo unha pequena tarteira de barro.

O telecentro permaneceu aberto mentres durou a merenda e por eso algunhos non perderon a ocasión de botar unha partida e chatear.






  • Gymkhana do telecentro de Esgos

O gañador da gymkhana do telecentro foi Alejandro, máis coñecido como Alex, que recibirá o seu agasallo na próxima visita ó telecentro.

7 comentarios:

María. Telecentro de Esgos dijo...

Estaba todo riquísimo...

Aproveito para darvos as gracias a todos por participar, aínda que o día non acompañaba moito.

Anónimo dijo...

Ya lo creo que estaba todo riquisimo, ahora ¿porque no cuelgas un recetario con todas las recetas de los postres que alli habia? ah e unha suxestión os postres nos son a miña debilidade asi ke propoño que a proxima celebración que se faga con motivo dalgunha cousa se substitua a reposteria pola degustación de "comidas de pote".
so e unha suxerencia

M.J. dijo...

Hola!! soy Mª josé, del Telecentro de La Roca de la Sierra(Badajoz)
Una fiesta muy animada la de del día de internet y esa de la gymkana local es estupendo, así parece que ilusiona más la gente.

Os voy a enlazar en el blog

un abrazo!!!

María. Telecentro de Esgos dijo...

En cuanto a la publicación de las recetas, animaré a l@s reposter@s a publicarlas.

Anjana dijo...

Madre Mia que pinta tienen esos pasteles!!!
Saludos desde Iznájar y enhorabuena por tan sabrosas actividades!! jeje

Anónimo dijo...

estubo ben todos os postres estaban deliciosos,encanto o premio foi algo triste o da gyncana

Anónimo dijo...

receta da bica- rato:
Autora: Susana

6 huevos (de casa preferentemente)
1 yogurt natural
3 harina
2 azúcar
1 aceite girasol
1 royal
ralladura de limon o naranja
canela (opcional)

Preparacion:

mezclar todos los ingredientes con mucho amor y paciencia. Mientras preparamos la mezcla encendemos el horno a una temperatura aproximada de 180 grados y en cuanto esté caliente introducimos la mezcal que previamente habremos echado en un molde (untar con mantequilla y espolvorear una pizca de harina para evitar que el dulce se pegue)
en cuanto al tiempo sobre 30 o 40 minutos mas o menso (esto depende del horno de cada una).

que tengais una dulce mañana